طراحی وب سایت حرفه ای در مشهد

شرکت های دیگر در مشهد برای طراحی سایت به دلیل نداشتن تخصص معمولا از وردپرس یا نرم افزارهای رایگان دیگر استفاده می کنند که مزیت آن سرعت آماده سازی وب سایت و قیمت کم است اما در صورتی که کسب و کارتان رشد کند و یا امکانات اختصاصی ای مد نظرتان باشد با وردپرس به بن بست خواهید رسید!
ما در شرکت توسعه هوشمند زیر ساختی اختصاصی با کمک هوش مصنوعی پیاده سازی کرده ایم که با قدرت، سرعت و امنیت بسیار بیشتر از وردپرس اما با قیمت کمتر در اختیارتان قرار می دهیم که با استفاده از آن بتوانید تمامی بخش های کسب و کار خود را با خیال راحت آنلاین کنید

اپلیکیشن هوشمند فروشگاهی
ما این وب سایت با کیفیت را با قیمت فقط ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به شما ارائه می دهیم. دلیل این قیمت کم استفاده از هوش مصنوعی برای طراحی و توسعه زیرساخت این وب سایت از هوش مصنوعی استفاده کرده ایم ( بیشتر بدانید )
Intelligent Website Design

طراحی وب سایت با زیر ساخت اختصاصی

این وب سایت که بر پایه ی زیر ساخت قدرتمند شرکت توسعه هوشمند IDS ( سامانه توسعه هوشمند ) بنا شده است، تمامی امکانات مورد نیاز برای معرفی یک کسب و کار را در اختیار شما قرار می دهد.
آیدس یک هسته قدرتمند توسعه داده شده توسط تیم فنی شرکت توسعه هوشمند مشهد در طی بیش از یک دهه است که از پیچیدگی ها و ضعف های امنیتی نرم افزارهای آماده و اپن سورس به دور است. در این سامانه شما امکانات کاملی برای مدیریت کسب و کار،‌کالاها و خدمات، مشتریان و دیگر بخش های بیزینس خود خود خواهید داشت.
از طرفی به دلیل وجود زیر ساخت اختصاصی امکان اتصال وب سایت شما به اپلیکیشن هوشمند فروشگاه آنلاین و اپلیکشن هوشمند ارائه آنلاین خدمات و ... مهیا است و در آینده می توانید تمامی بخش های کسب و کار خود را به صورت آنلاین مدیریت کنید.

دلیل ارزانی؟ طراحی وب سایت با هوش مصنوعی

استفاده از نیروهای متخصص برای توسعه زیر ساخت یک وب سایت باعث می شود تا هزینه طراحی وب سایت بالا برود. از این جهت اکثر شرکت ها به دلیل در اختیار نداشتن چنین نیروهای متخصصی و همچنین پایین نگه داشتن هزینه طراحی سایت از نرم افزارهای رایگان و اپن سورس همانند وردپرس، جوملا، دروپال و ... استفاده کنند.
به عنوان مثال در حال حاضر حقوق ماهیانه حاضر یک نیروی متخصص در مشهد که بتواند یک زیر ساخت قابل قبول برای یک وب سایت بنویسد از حدود ۴۰ میلیون تومان شروع می شود پس در صورتی که بخواهید یک وب سایت با زیرساخت اختصاصی داشته باشید با احتساب هزینه حقوق و سود مربوطه و سایر هزینه ها بایستی حداقل ۵۰ میلیون تومان برای وب سایت خود هزینه کنید (قیمت واقعی وب سایتی که ما در اختیار شما قرار می دهیم) اما ما در پروسه تولید این زیر ساخت از هوش مصنوعی استفاده کرده ایم و این امر باعث شده است در هزینه و زمان بسیار صرفه جویی شود. از این جهت می توانیم این وب سایت را با قیمت استثنایی (که حتی کمتر از سایت طراحی شده با وردپرس است) در اختیار شما قرار دهیم.
طراحی سایت با هوش مصنوعی
نمونه کارها

برخی از آخرین مشتریانی که برای طراحی وبسایت خود به ما اعتماد کرده اند:

استودیو ژورک
استودیو ژورک
سامانه پخش من
سامانه پخش من
زعفران ساریج
زعفران ساریج
بارسپار (شرکت حمل و نقل)
بارسپار (شرکت حمل و نقل)
امداد باتری کبودانی
امداد باتری کبودانی
فروش قطعات خودرو های چینی
فروش قطعات خودرو های چینی

شرح امکانات وب سایت ارائه شده

وب سایت ارائه شده در این پکیج شامل امکانات کامل است و می تواند همه بخش های کسب و کار شما را پوشش بدهد. در ادامه به صورت خلاصه لیست برخی از امکانات ارائه شده را مشاهده می فرمایید:

مدیریت اسلایدشوها

اسلایدشوهایی که در قسمت های مختلف سایت مورد استفاده قرار می گیرند را می توان از طریق این بخش مدیریت کرد. برای هر اسلایدشو تعداد نا محدودی اسلاید می توان تعریف کرد که برای هر اسلاید این امکانات قابل مدیریت است: عنوان و توضیحات، اولویت نمایش، نوع لینک اسلاید (کاربر با زدن روی اسلاید به چه بخشی هدایت شود)، بازه تاریخی نمایش اسلاید، تصویر و ... .

مدیریت محتواهای معمول

محتوای معمول منظور محتواهایی نظیر درباره ما، تماس با ما، قوانین مقررات، راهنما و ... هستند که در تمامی وب سایت ها مشترک و معمول هستند. در این بخش می توان این محتواها را مدیریت کرد و یا صفحات جدیدی برای وب سایت ایجاد کرد و در یک محیط شبیه ویرایشگر نرم افزار ورد محتوا را درج و ویرایش کرد، قابلیت درج چند رسانه ای (نظیر تصویر، ویدئو، فایل و ...) نیز در این بخش فراهم است.

مدیریت اطلاعات تیم کاری

امکان تعریف انواع تیم های کاری برای نمایش در وب سایت برای معرفی اعضای کسب و کار. به ازای هر شخص می توان اطلاعاتی نام شخص، سمت، خلاصه، توضیحات کامل، تصویر، آدرس شبکه های اجتماعی و ... را وارد کرد

مدیریت گالری تصاویر

در این بخش می توان گالری تصاویر سایت را مدیریت کرد. امکان ایجاد دسته بندی برای گالری ها وجود دارد و برای هر گالری می توان عنوان و توضیحات را وارد کرد و همچنین برای هر گالری می توان تعداد نامحدود تصویر (با قابلیت درج عنوان و توضیحات برای تصویر) اضافه کرد.

مدیریت منوها

در این بخش می توان منوهای سایت را مدیریت کرد و آیتم ها و گزینه های منو را به صورت تو در تو تنظیم کرد. امکان تعیین انواع گزینه منو نظیر لینک به محتوای ثابت یا پویا، لینک به ماژول های دیگر و لینک خارجی به ازای هر آیتم فهرست وجود دارد.

مدیریت صفحات

در این بخش می توان صفحات جدیدی برای نمایش در سایت (به غیر از صفحات محتوای معمول) ایجاد کرد. امکان ثبت تعداد نامحدود صفحه وجود دارد و برای هر صفحه علاوه بر عنوان و توضیحات می توان پارامترهای سئو، طرحبندی و موارد مدیریتی نظیر اینکه صفحه را فقط کاربران وارد شده به سایت ببینند نیز وجود دارد.

مدیریت وبلاگ (مطالب آموزشی)

در این بخش می توان مطالب وبلاگ را درج و مدیریت کرد و دسته بندی های مختلفی برای مطالب تعیین کرد. برای هر مطلب این موارد قابل مدیریت کردن است: عنوان، اسلاگ، محتوی، تاریخ انتشار خودکار، تصاویر و پارامترهای مرتبط با بهینه سازی برای موتورهای جستجو (سئو)

مدیریت ویدئوها

در این بخش می توان ویدئوهای آموزشی تولید شده را درج و مدیریت کرد تا در وب سایت توسط کاربران قابل مشاهده باشد. برای هر ویدئو این موارد قابل مدیریت است: عنوان ویدئو، نوع ویدئو، توضیحات کامل، کاور، امکان درج ویدئو از آپارات و یوتیوب، تگ های ویدئو و ...

مدیریت اخبار

در این بخش می توان اخبار را در دسته بندی های مختلف ثبت و مدیریت کرد. برای هر خبر مواردی که قابل مدیریت هستند عبارتند از عنوان، اسلاگ، محتوی (خلاصه و کامل)، تصویر، تاریخ انتشار خودکار و ...

نمونه کارها (پروژه ها)

از این بخش برای تعریف نمونه کارها و یا پروژه های یک کسب و کار جهت نمایش در وب سایت استفاده می شود. برای هر نمونه کار که می تواند در دسته های مختلف قرار بگیرد این موارد قابل مدیریت است: عنوان، اسلاگ، توضیحات، تصاویر، امکان درج ویدئو و لینک، نمونه کارهای مشابه و ...

مدیریت گروه محصولات

در این بخش می توان گروه های مختلف محصولات را به صورت نامحدود و به صورت تو در تو تعریف کرد. برای هر گروه می توان عنوان، توضیحات، تصویر، گالری تصاویر (اسلایدشوی تبلیغاتی گروه) و ... را مشخص کرد. همچنین امکان مرتب سازی گروه های به صورت گرافیکال نیز وجود دارد. این گروه های تعریف شده به همان ترتیب و سطح تعریف شده در پنل بسته به دیزاین سایت به کاربر نمایش داده می

مدیریت محصولات و کالاها

در این بخش می توان مدیریت کاملی بر روی کالاها در سامانه داشت. کالاهای تعریف شده در این قسمت به کاربران در سایت نمایش داده می شود. برای هر محصول این ویژگی ها قابل مدیریت کردن است: عنوان، توضیحات، نقد و بررسی، بارکد، گروه محصول، تصویر کاور ، گالری تصاویر (اسلایدشوی محصول)، ویژگی های محصول و ... قیمت فروش، تخفیف، قیمت بسته (برای مدیریت هوشمند قیمت بر اساس بسته)، امکان تعریف تخفیف حجمی برای خریدهای بیشتر از یک تعداد مشخص

مدیریت برندها

در این بخش می توان برندهای مختلفی از کالا که توسط یک تولید کننده تولید می شود را ثبت و مدیریت کرد. در وب سایت امکان جستجو و فیلتر محصولات بر اساس برندها وجود دارد. برای هر برند این ویژگی ها قابل تعریف است: عنوان، تولید کننده، کد اختصاصی، توضیحات، وب سایت، تصاویر و ...

مدیریت گروه های خدمات

در این بخش مدیر سامانه می تواند گروه های مختلفی را به صورت تو در تو و به تعداد نامحدود تعریف کند. این گروه های تعریف شده در وب سایت به ترتیب تعریف شده در پنل قابل مشاهده هستند، برای هر گروه می توان عنوان، توضیحات، کد اختصاصی، والد، تصاویر و الحاقیات و ... را مشخص کرد.

مدیریت خدمات

در این بخش می توان خدمات ارائه شده را به صورت کامل مدیریت کرد. برای هر خدمت این موارد قابل مدیریت است: عنوان اصلی، عنوان فرعی، گروه، واحد شمارش، پیشنهاد ویژه است، فعال و غیر فعال بودن، قیمت، تخفیف ، توضیحات، کاور، گالری تصاویر و ...

طراحی وبسایت اختصاصی

طراحی سایت نقطه آغاز مسیر هوشمندسازی کسب و کار

امروزه داشتن یک وب سایت برای هر کسب و کاری واجب است اما بسیاری تجربه موفقی از راه‌اندازی وب سایت خود ندارند چرا که این امر را ساده شمرده اند و برای این امر از مسیر صحیح آن اقدام نکرده اند.
برای طراحی وب سایت یک کسب و کار گام اول تحلیل نیازمندی های آن بیزینس است و بایستی مشخص شود که وب سایتی که آن کسب و کار نیاز دارد از چه نوعی است؟ به طور کلی چهار نوع وب سایت برای یک کسب و کار می توام متصور شد:

  • وب سایت با هدف کاتالوگ آنلاین
  • وب سایت با هدف برندینگ
  • سایت با هدف تعامل با مشتری
  • وب سایت با هدف سئو

پس از تعیین شدن هدف وب سایت (بر اساس تهیه گزارش نقطه صفر کسب و کار) می توان تصمیم گرفت که چه تکنولوژی و چه ساختاری برای وب سایت شما مناسب است.

قیمت طراحی سایت چگونه به صورت کارشناسی محاسبه میشود؟

نرم افزارها شامل دو قسمت بک اند و فرانت اند می باشند.

بک اند : در این بخش الگوریتم ها می باشند و پردازش داده ها انجام و ذخیره می شود و شما در این قسمت مدیریت را انجام می دهید. فرانت اند : در این بخش کاربر آن را میبیند و مشتری با آن در ارتباط است ک بحث ظاهر می باشد. در طراحی وب سایت این دو بخش از هم تفکیک شده نمی باشند و دارای پنل مدیریت (بک اند) و قسمت دیگر ظاهر، طراحی ، قالب یا تم سایت (فرانت اند) است. اگر بخواهید هزینه طراحی وب سایت ها به صورت کارشناسی محاسبه شود در وب سایت ها نه نرم افزارها و سامانه های تحت وب زیرا در این ها امکانات از ظاهر بیشتر اهمیت دارد. در وب سایت های معمولی معمولا 30% از هزینه ها برای بک اند پرداخت می شود و 70% برای ظاهر وب سایت می باشد. در بحث بک اند دو حالت داریم : استفاده از نرم افزارهای اپن سورس ، برنامه نویسی به صورت اختصاصی است . نرم افزارهای اپن سورس که معروف ترین آنها وردپرس ، جوملا ، دروپال و موارد مانند این می باشد که به آنها سی ام اس گفته میشود cms: content manegment system سامانه های مدیریت محتوا تعدادی نرم افزار هستند ک توسط گروهی نوشته شده است و به صورت رایگان ( اپن سورس) در اختیار دیگران قرار می گیرد که می توان این نرم افزارها را دانلود کرد و بر روی سرور و هاست خود نصب کنید و یک وب سایت ساده را پیاده سازی کنید .

مزایا استفاده از نرم افزارهای اپن سورس
  • سرعت بالا به این معنا که در زمان کمتری سایت شما بالا می آید.
  • هزینه کمتر زیرا رایگان است.

شما می توانید با آموزش این نرم افزارها به صورت شخصی در مدت یک هفته سایت خود را پیاده سازی کنید اما به این نکته توجه داشته باشید تفاوت های زیادی بین سایتی که شما طراحی می کنید تا طراح ورد پرسی که 10 سال تجربه و سابقه کاری در این زمینه دارد.

معایب استفاده از نرم افزارهای اپن سورس (نرم افزار های وردپرسی رایگان)

شما فقط از پلاگین ها و امکانات آن استفاده می کنید و محدود می باشید به آن چیزی که نوشته شده است. به عنوان مثال اگر بخواهید یک فیلد یا امکان اختصاصی برای سایت خود داشته باشید هزینه آن مقرون به صرفه نمی باشد . و این که ساختار این نرم افزارها برای وب سایت ها و سامانه های بزرگ مناسب نیست یعنی اگر از حد مجاز تعداد کاربر و یا نوع محتوایی که می خواهید در آن قرار دهید ممکن است به چالش بخورید زیرا ساختار دیتابیس این نرم افزارها بهینه نیست و بیشتر برای یک سایت معمولی یا وبلاگ طراحی شده اند.

  • حالت طراحی اختصاصی

    در این حالت بر اثاث نیاز های شما و تحلیل کسب و کار شما نوشته میشود. مزیت طراحی اختصاصی دقیقا همان چیزی ک شما می خواهید با امکانات منطبق بر کسب و کار شما می باشد و در واقع امکان اضافه کردن امکانات ، فیلدهای اختصاصی که بخواهید را دارید. سامانه اگر درست و اصولی نوشته شده باشد و تحلیل کسب و کار شما به درستی انجام شده باشد هر چقدر کسب و کار شما رشد کند و امکانات جدیدی بخواهید می توان به آن اضافه کرد. معایب حالت طراحی اختصاصی زمان و هزینه بیشتری دارد زیرا برنامه ای نسیت که آماده باشد و باید به صورت اختصاصی برای کسب و کار شما نوشته شود. دومین بخش در سایت که هزینه اصلی را تشکیل می دهد ظاهر سایت می باشد. این حالت شامل چند بخش است ک بستگی به این دارد که چقدر هزینه کنید.

  • حالت کمترین هزینه

    در این بخش از قالب ها و تم های آماده استفاده می شود به این صورت که در اپن سورس ها قالب های آماده ای وجود دارد که به صورت رایگان یا با هزینه جزئی خریداری می شود.

  • حالت اختصاصی

    برای اختصاصی ها به این صورت است که ممکن است قبلا برای یک مشتری با همان سیستم ظاهری پیاده سازی شده است و شما همان را استفاده می کنید و نهایت بر اساس سلیقه و یا لوگوی کار شما آن را تغیییر می دهیم و در کل یک سری ساختار ساده تغییر میکند اما در واقع همان تم قبلی است. در این حالت شما یک وب سایت خاص ایرانی یا خارجی را می بینید و دقیقا همان سایت را با رنگ و لوگوی انحصاری کسب و کار خودتان را می خواهید مزیت این حالت در این است که این سایت قبلا طراحی شده است و از روی آن میتوان قسمت ها را عینا کپی کرد و از آن ها استفاده کرد در این حالت هزینه مناسب تری برای مشتری دارد اما نسبت به سایتی که از قبل طراحی شده است هزینه بیشتری دارد.

  • حالت اخر که بر اساس خواسته شما

    دقیقا طراح یوآی ، یو ایکس بر اساس خواسته شما طراحی را انجام می دهد و در واقع در محیط هایی مانند فیگما طراحی را انجام می دهد و بعد یک طراح وب آن را به زبان اچ تی ام ال به صورت قالب پیاده سازی می کند و در آخر بر روی سایت بالا می آید. در این حالت با توجه به این که طراح درگیر می شود و فرآیند طراحی بصری و فرآیند طراحی وب و غیره را دارد قاعدتا هزینه بیشتری نسبت به حالت های قبل دارد. در حالت کلی طراحی وب سایت بسته به این که از اپن سورس ها و قالب و تم های رایگان استفاده شود تا حالتی که به صورت اختصاصی با توجه به نیاز و خواسته شما طراحی و پیاده سازی شود متفاوت است.

هزینه طراحی وب سایت ها معمولا از 10 میلیون تومان شروع میشود و سقف مشخصی ندارد و ممکن است 100 میلیون تا 200 میلیون هزینه طراحی آن سایت شود که تمام این ها بستگی به نیاز ، خواسته و انتخاب شما دارد.

تحلیل کسب و کار: اولین قدم طراحی وب سایت

باید این نکته مهم را در نظر گرفت قبل این که بخواهید اقدام به طراحی یا باز طراحی سایتتون کنید باید در اولین قدم کسب و کارتان تحلیل شود ومشخص شود چه نوع سایتی با چه کاربردی برای کار شما مفید است.

    تحلیل کسب و کار به این معناست که:
  • مشخص می شود که با توجه به آشفتگی هایی که در ارائه خدمات و محصولاتشان به مشتری ها دارن باید سایتی با هدف کاتالوگ آنلاین برای کسب و کار آنها طراحی شود. در نتیجه سایتی که مبنی بر کاتالوگ آنلاین باشد طراحی آن متفاوت است به عنوان مثال قراردادن و جانمایی محتواش متفاوت است.
  • کسب کار شما نیاز به مشتری بیشتری دارد در نتیجه باید یک سایت با کاربرد مارکتینگ برای شما طراحی شود یا یک سایت با هدف سئو برای کارتان طراحی شود. سایتی که با هدف سئو طراحی می شود این سایت یو ایکس یا طراحی تجربه کاربریش متفاوت می شود نوع چیدمان المان ها در صفحه و حتی اندازه فونت متن هایی که استفاده می شود باید متفاوت باشد.
  • گاهی اوقات مشخص می شود کسب و کار شما نیاز به بهینه سازی دارد به این معنا که تعامل با مشتری هایش بهتر شود خیلی موارد آنلاین شوند و هزینه ها کمتر و پایین آورده شود. در این شرایط به سمت سامانه های تحت وبی که بتواند این کارها را انجام دهد می رویم.

در نتیجه اگر وب سایت شما منطبق بر نیاز های کسب و کار شما طراحی نشده باشد قاعدتا نه تنها تاثیر مثبتی ندارد بلکه گاهی تاثیر منفی هم می گذارد.